Rólunk

„Amikor a régmúltból többé már semmi se marad…egyedül az íz és az illat élnek még tovább sokáig..” (Marcel Proust)

Szolgáltatásunk alapja, hogy hiszünk a természetes illóolajok és az illatok erejében. Tanulmányaink során szerzett tudást 10 év mindennapi tapasztalata és gyakorlata tette teljessé. Ma már nincs szükségünk tudományos bizonyítékokra, hogy tudjuk az illatok érzéseket váltanak ki és általuk emlékeinket életünk végéig őrizzük.

Érezd az illatot és emlékezz esküvődre!  Bővebb információért írj az info@aromaforyou.hu e-mail címünkre!

Esküvő illatosítás – Az illatokkal játszunk és varázsolunk!


Az illat tökéletesen kiegészíti a vizuális, dekor elemeket és teljessé teszi életetek fontos eseményét. Egy jól megválasztott illattal meghitté tehetitek esküvőtöket és elkápráztathatjátok vendégeiteket.
Várd az esküvőd vendégeit kellemes illatú teremben.

Te milyen hangulatra vágysz életed nagy napján? Segítünk megteremteni azt a hangulatot, mely táncra hívja vendégeidet!
Illatok , díiffúzorok, illatos kiegészítők

Kizárólag ellenőrzött, európai szabvány minősítésekkel rendelkező 100 % tisztaságú, természetes illóolajokat alkalmazunk.
Az aromák párologtatására speciális, az esküvői dekorral harmonizáló, nagy teljesítményű, hatékony diffúzorokat használunk.
A gépek mellett ugyanakkor lehetőség van arra is, hogy esküvőtökre egyéni igényeket figyelembevéve illatos kiegészítőkkel dekoráljunk.

Esküvői illat elkészítése – Érezd és őrizd a pillanatot!


Esszenciát alkotunk, mely emlékeiteket őrzi. A menyasszony, vőlegény és a nagy nap közös esszenciáját, üvegcsodába zárva. Az elkészült illatkeverék egyetlen cseppje elegendő ahhoz, hogy 100 év múlva is felidézzétek vele esküvőtök pillanatait.

Az arany illetve ezüst kupakkal ellátott üvegszelencét, díszdobozban nyújtjuk át Nektek.

Ti mire szeretnétek emlékezni?Köszönetajándék


Az ajándék a szeretet üzenetét közvetíti. Az alkotás folyamatában arra törekedtünk, hogy akik kapják érezzék különleges szerepet töltenek be életetekben.

“Egy csepp ajándék”

A mennyegzőtök napjára megalkotott esszenciakeverék üvegbe zárva egyedi és felejthetetlen köszönet ajándék szüleiteknek, rokonoknak, barátoknak és az egész násznépnek.“Az élet olyan, mint egy doboz bonbon”

„Illatos” ízvilágú, belga fekete-, fehér-, vagy tejcsokoládéból, különböző formában, kézzel készített bonbonok egyéni igényekre szabva.

A megfelelő bonbon kiválasztását kóstolókkal segítjük. A bonbonokra előzetes megrendelés szükséges.

Kapcsolat

Igényes és kifogástalan esküvői légkört, meghitt hangulatot szeretnél? Hívj bennünket!

Habi Zsuzsanna             +36 30 989 1506
Urbán Anita                     +36 30 733 0355
vagy írj az info@aromaforyou.hu e-mail címünkre.